Hyrbil Beijing

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Kina
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Beijing

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Beijing

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Beijing genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Beijing. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Beijing guide

Biluthyrning Beijing
Hyrbil Beijing

Peking har varit huvudstad i Folkrepubliken Kina eftersom Maos kommunistiska revolutionen 1949.Flera tidigare perioder i Kinas historia har haft kapital funktion. Det är beläget i norra delen av norra Kina slätten, ca 160 km från Bohai Bay. Det är med sina nästan 20 miljoner invånare (2010) en av världens folkrikaste städer.

Peking har troligen funnits sedan omkring 1000 år f.Kr.Kr. och har varit en central stad för de flesta av antikens Kinas många dynastier, och staden har naturligt nog ett antal sevärdheter att erbjuda. Den kinesiska regeringen har även valt ut 98 kulturella och historiska sevärdheter som särskilt värda. Sex av dessa är också på UNESCO: s världsarvslista: den förbjudna staden, muren, Temple of Heaven, var Sommarpalatset, Ming Tombs och den plats där resterna av ”Peking Man” hittats.

Staden har ett rikt kulturellt annars med en sådan ett antal konsertsalar och teatrar. Om du är i Peking, bör du definitivt kolla ut en prestanda Pekingoperan (som också är namnet på den berömda och distinkta form av kinesisk opera). Dessutom är Palace Museum väl värt ett besök. Det anses vara Pekings främsta museum – och är mycket omfattande. Det innefattar följande byggnader och de kejserliga samlingarna på förbjudna staden – ett komplex som var inom den sk Imperial City. Namnet kommer från det här området, som fortfarande är omgiven av en mur, förbjöds för vanliga medborgare. Den tidigare kejserliga palats från 1400-talet är en av de största attraktionerna i den förbjudna staden. Det finns också flera andra palats i denna komplexa.

”Himmelska fridens torg” är en av Beijings mest kända platser. Hem för flera monumentala byggnader på senare tid. Den mest dominerande är den stora salen och den kinesiska Nationalmuseum.

Annars finns det få som lämnar Peking utan att ha gått på Kinesiska Muren – Kinas mest berömda byggnader. Mao borde ha sagt en gång att om du inte har gått på väggen är inte en sann människa. Med en total längd på 6,400 km är den stora muren är världens största och längsta struktur, och den påbörjades 1368. Med Peking som utgångspunkt måste vi förvänta oss en timmes bilresa för att nå startpunkten.

Den närmaste flygplatsen är Beijing International Airport (PEK) – som på kinesiska heter Peking Shoudu Guoji Jichang. Det ligger 20 km nordost om Peking centrum.