Hyrbil Kina

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Kina

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Kina

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Kina genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Kina. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Kina guide

Biluthyrning Kina
Hyrbil Kina

Kina är i östra Asien, och är världens folkrikaste land med 1,3 miljarder

invånare (2011). Kina är också världens 3 största landet i området – efter Ryssland och Kanada.

Kina gränsar Nordkorea i norr, Ryssland och Mongoliet i norr, Kazakstan, Kirgizistan, Tadzjikistan, Afghanistan, Pakistan, Indien, Nepal och Bhutan i väster / nordväst och Myanmar, Laos och Vietnam i sydväst.

Kina har en lång kustlinje mot Gula havet, Östkinesiska havet och Sydkinesiska havet.

Landskapet består mestadels av bördiga slätter i norr och öster, bergen i söder och bergen i sydväst. Northwest landets torra höga slätter och ökenområden. Himalaya bergskedjan ligger i västra Kina – gränsen till Nepal. Här är världens högsta berg – Mount Everest – som mäter 8848 meter

Kina har världens snabbast växande ekonomi och leder med hänsyn till produktionen av stål, kol, cement, bomull, korn, kött och fisk. Även elektronik varor, kläder och skor från Kina dominerar världsmarknaden. Kina är också världens största biltillverkare.

Huvudstaden Beijing ligger nordöstra delen av landet, och har ca 20 miljoner invånare i huvudstadsregionen(2011). Peking är Kinas politiska och kulturella centrum, och här är de berömda landmärken som ”Förbjudna staden”, muren, Sommarpalatset och ”Himmelska fridens torg”.

Peking värd för OS 2008 Kinas folkrikaste stad, Shanghai, ligger östra delen av landet, med 23 miljoner invånare (2011).Andra större städer i landet är Guangzhou (11.100.000 invånare), Tianjin (11,1 miljoner), Shenzhen (10,4 miljoner),

Hong Kong (7 miljoner) och Dongguan (6,4 miljoner euro).

Kinas växande turism och har mycket att erbjuda för besökare. Landet kan locka spännande historiska och arkitektoniska sevärdheter, museer, teatrar, konst och hantverk. Kina erbjuder Även de magnifika tempel, mausoleer, kloster och trädgårdar.

Passagerare som reser till en av Kinas större städer, har den bästa shoppingen – med otaliga köpcentrum och gallerior. Om du är mer intresserad av friluftsliv kan Kina erbjuda branta berg och dalar, tropisk regnskog, ödsliga öknar, sjöar och snöklädda bergskedjor.

Kina har flera internationella flygplatser och landets mest trafikerade ligger på större städer Peking, Shanghai och Hongkong.

Destinationer