Hyrbil Beirut Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Beirut Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Beirut Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Beirut Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Beirut Flygplats guide

Biluthyrning Beirut Flygplats
Hyrbil Beirut Flygplats

Beirut Rafic Hariri International Airport (BEY) ligger 9 miles söder om den libanesiska huvudstaden. Fram till 2005 var det bara kallas Beiruts internationella flygplats.

Flygplatsen har direktflyg till de tre största flygplatserna i Europa: Flughafen Frankfurt am Main i Frankfurt, London Heathrow Airport och Charles de Gaulle i Paris.Den största flygbolag från Rafik Hariri flygplatsen är Lufthansa – som har en daglig flygning från Frankfurt. Viking Airlines har annars trafik Stockholm-Arlanda Airport.

Det finns för närvarande fyra matställen i terminalbyggnaden, däribland egen restaurang med japanska skaldjursrätter. Flera restauranger och caféer är planerade att öppna inom en snar framtid. Flygplatsen har också ett par terminaler och en tullfri butik. Det finns inga hotell på flygplatsområdet, men boende på hotell i och runt Beirut själv är bra.

För att komma till centrum av Beirut, kan man använda antingen buss eller taxi. Om du vill hyra en bil på flygplatsen, det finns flera internationella biluthyrningsfirmor du kan vända dig till i ankomsthallen – inklusive Avis, Hertz, Budget, National och återförsäljare.