Hyrbil Libanon

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Libanon

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Libanon

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Libanon genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Libanon. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Libanon guide

Biluthyrning Libanon
Hyrbil Libanon

Libanon är ett land i Mellanöstern som ligger vid Medelhavet och gränsar till Syrien i norr och öster, och Israel i söder.Libanon är ett av de femton länder som nämns som ”vagga mänskligheten!. Hem till 4.143.101 (2011) invånare i landet, och dess huvudstad är Beirut.De flesta talar arabiska, men franska är också används i stor utsträckning. Alla väg-och gatuskyltar har text på arabiska och franska.

Trots att Libanon är ett relativt litet land finns det stora klimatvariationer från bördig landsbygd längs Middelhavlet att torka stäppen klimat. Landet är bergigt, och de två bergskedjor i Libanon och Anti-Libanon har toppar vid ca 3000 meter vilket är snöig vinter.

Innan den libanesiska inbördeskriget (1975-1990) upplevde landet en period av relativt lugn och välstånd, som drivs av turism, jordbruk och bank. Det lockade många turister, så att kapitalet Beirut kallad ” Paris i Mellanöstern. ”

I kölvattnet av införandet av Israel 1948, har det funnits många konflikter i Mellanöstern. År 1975 bröt krig ut mellan den västra, Israel -vänliga kristna och radikala muslimska grupper i landet.Mellan 1978 och 1998, de norska FN-styrkor i södra Libanon som en del av FN: s fredsbevarande styrkor i Libanon (UNIFIL) och (UNTSO).

Oron har påverkat turismen, men det börjar nu ta fart igen. I 2009 ranking New York Times Beirut överst av de främsta destinationerna i hela världen på grund av dess unika nattliv och gästfrihet.Libanons olika befolkning, som består av olika etniska och religiösa grupper, har ytterligare bidragit till landets festivaler, musikstilar och litteratur samt utmärkt kök.

Viktigaste destinationer som finns på UNESCO: s ruiner i Anjar ligger i Bekaadalen. Världsarvslistan också Byblos är en idyllisk stad vid Medelhavet. Med en historia som går från 8000, 7000 fNZ är Babylos anses vara den äldsta kontinuerligt bebodda.

Museer att det är värt att besöka Beirut National Museum med utställningar om 100.000 föremål, många från förhistorisk tid och medeltiden. Gibran Museum var ursprungligen ett kloster i Bsharri, förvandlades till ett museum för att hedra landets världsberömda konstnären, författare, poet och teolog Gibran Khalil Gibran (1883 – 1931)

Beirut-Rafic Hariri International Airport, tidigare Beiruts internationella flygplats, som ligger 9 miles från Beirut och är den enda fungerande kommersiella flygplatsen i landet.

Destinationer