Hyrbil Beograd

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Serbien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Beograd

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Beograd

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Beograd genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Beograd. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Beograd guide

Biluthyrning Beograd
Hyrbil Beograd

Belgrad är huvudstad i Serbien, och landets folkrikaste stad med 1,1 miljoner invånare (2011).När hela huvudstadsregionen är befolkningen ökar till 1,7 miljoner människor.

Belgrad ligger i norra Serbien – där floden Sava flyter in i Donau.

Huvudstaden är landets politiska, kulturella och ekonomiska centrum samt Serbiens centrum för utbildning och forskning – och två universitet. Belgrad är också en viktig knutpunkt med floden hamn, internationell flygplats, järnväg och vägar.

Staden har ett stort utbud av sevärdheter och historiska monument från olika epoker och från olika kulturer. Belgrade Fortress –   ”Kalemegdan” – ligger i den historiska centrum och är ett känt landmärke.Fästningen är från 1700-talet, och numera inrymmer ett historiskt militär museum.

Även St Sava kyrkan är en stor turistattraktion i Belgrad. Kyrkan ligger på Vracarhøyden, och anses vara en av världens ortodoxa kyrkor. St Sava kyrkan invigdes 2004.

Andra attraktioner i staden inkluderar Den serbiska Nationalmuseum – med en stor samling av målningar och utställningar och konstmuseum ”Museum of Modern Art.”

Staden har också ett etnografiskt museum – med en rik samling av kostymer, en afrikansk museum, ett naturhistoriskt museum, en militär luftfart museum, en zoologisk trädgård samt teatrar och opera.

Belgrad värd för en mängd årliga festivaler – däribland filmfestivalen, internationell teater, musik och internationella bokmässan.

Stadens flygplats – Belgrad flygplats ”Nicosia Tesla” – ligger 18 miles nordväst om centrum.