Hyrbil Serbien

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Serbien

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Serbien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Serbien genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Serbien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Serbien guide

Biluthyrning Serbien
Hyrbil Serbien

Serbien är den största av de före detta jugoslaviska republikerna i sydöstra europeiska Balkan. Landet har en gemensam gräns med Bosnien-Hercegovina, Kroatien, Ungern, Bulgarien, Makedonien, Kosovo och Montenegro.Dess befolkning är cirka 7400 tusen (2010).

Serbiens huvudstad, Belgrad, och har cirka 1,6 miljoner invånare. Belgrad Centralt beläget i landet.Andra större städer är Novi Sad, Nis och Kragujevac.

Landskapet i Serbien domineras av slätter i norr och relativt höga bergen i söder. Donau rinner från Ryssland och i Serbien – och där den möter den mindre floden Sava – är huvudstad Belgrad.

Belgrad är en mycket vacker stad, och den har också många historiska och arkitektoniska monument – inklusive den gamla fästningen Kalemegdan. I staden Vojvodina – ligger i den norra delen av landet – det finns mycket välbevarade arkitektur från barocken.

Serbiens största flygplats är Belgrad Niklas Tesla internationella flygplats, som ligger strax utanför huvudstaden.En annan viktig internationell flygplats är Nis Konstantin den store flygplats.

Destinationer