Hyrbil Bodrum

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Turkiet
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Bodrum

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Bodrum

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bodrum genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bodrum. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bodrum guide

Biluthyrning Bodrum
Hyrbil Bodrum

Hamnstaden Bodrum ligger på sydvästra kusten av Turkiet Egeiska havet och tillhör provinsen Mugla.Staden har ca 35.000 invånare (2011), men på sommaren befolkningen ökar markant – som otaliga turister kommer till stan.

De flesta människor kommer hit för sol och badsemester, har Bodrum många inbjudande sandstränder och kristallklart vatten.

Från hamnen är en färjeförbindelse till den grekiska ön Kos, och det är populärt för turister att ta en dagstur här. Kos ligger bara 20 km fågelvägen från Bodrum och Kos stad är det dags för shopping och sevärdheter, innan du tar färjan tillbaka till Bodrum.

Ett landmärke i Bodrum är St Peter Borg från 1400-talet, beläget på en klippig halvö. Här kan du besöka Underwater Museum – där spännande utställningar av gamla vrak och arkeologiska artefakter som finns på havsbotten.

Andra turistattraktioner inkluderar Bodrum Gamla Stan – med livliga och färgstarka butiker, Mausoleum från år 335 f.Kr. Kr. – Tidigare känd som en av världens sju underverk.

De finaste stränderna i området ligger i Gumbet, cirka 4 km väster om Bodrum. Många turister söker dem här, och här är det också bra urval av caféer, restauranger och butiker. Gümbet har också en stor strandpromenaden.

Den närmaste flygplatsen är Milas – Bodrum flygplats, som ligger 37 km nordost om centrum av Bodrum.