Hyrbil Bonn

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Bonn

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Bonn

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bonn genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bonn. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bonn guide

Biluthyrning Bonn
Hyrbil Bonn

Bonn ligger i den västra delen av Tyskland, särskilt i Nordrhein-Westfalen.Staden var tidigare huvudstad i Förbundsrepubliken Tyskland. Vissa delar av den tyska centrala förvaltningen på grundval fortfarande i Bonn. Rhen flyter genom genom centrum och bostadsområden på båda sidor om floden är förbundna med tre broar. Befolkningen i Bonn är cirka 315.000 invånare (2010).

Många arbetstillfällen försvann när regeringen, förbundsdagen, och utländska ambassader flyttade till Berlin efter Tyskland var enat.Flera av dessa är dock, har sedan ersatts av ett antal internationella organisationer (inklusive vissa FN-kontor) har etablerat sig här.

Stadens historia går tillbaka till ca. år 40 e.Kr. Kr., När romarna byggde fästningen Castra Bonnensia närheten. Först under medeltiden, dock Bonn en stad av betydelse.

Den gamla staden Bonn – Altstadt – är mycket vacker, och här är några av stadens mest berömda sevärdheter. Det kommer då barndomshem kompositören Ludwig van Beethoven, som nu är museum. Det måste också noteras att i Bonn uppenbarligen har sitt Beethoven Halle – en stor kongress-och konsertsal, där varje 3 år organiserade festivaler. Även Kunst-und Ausstellungshalle och den historiska museet ”Haus der Geschichte” är viktiga kulturinstitutioner i den forna huvudstaden.

Andra historiska sevärdheter i Bonn, den gamla rådhuset från 1700-talet, som ligger i centrala Markplatz. Det finns också stadens katedral, som inleddes på 1000-talet. Kurfursten gamla slott är en storslagen 1700 byggnad, och är nu huvudbyggnad Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität. Den imponerande Palais Schaumburg – byggdes under perioden 1858 till 1860 bör nämnas. Byggnaden används idag bland annat för officiella representation.

Den närmaste flygplatsen är Köln-Bonn Airport, som ligger i utkanten av Köln – ca. 24 km norr om Bonn.