Hyrbil Braga

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Portugal
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Braga

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Braga

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Braga genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Braga. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Braga guide

Biluthyrning Braga
Hyrbil Braga

Braga är – med sina runt 177.000 invånare (2009) – Portugal tredje största stad. Det ligger i landets nordvästra hörn, närmare bestämt Costa Verde (”gröna kusten”).

Staden är känd för sina imponerande byggnader i barockstil och för att vara religiöst centrum i Portugal.Staden går omkring 2500 år tillbaka i tiden. Braga var annars den första staden i Portugal där kristendomen fick fotfäste. Braga upplevde ekspansjonstid i slutet av 1800-talet, och under denna period många emigranter återvände tillbaka hit från Brasilien, som var Portugals koloni.

Braga är – förutom att vara en viktig stad för den katolska kyrkan – även ett pedagogiskt centrum. Här är den allmänna universitetet ”Universidade do Minho” samt en stor del av det katolska universitetet.

Förutom de många exempel på arkitektur från barocken, den ”Elevador do Bom Jesus Braga är” den mest berömda och spektakulära attraktion. Det är en 274 meter lång rullbana, som består av två fordon med sätet 38 passagerare i varje. Resan med bil tar 3 ½ minut.

De moderna Braga marknadsför sig som ”Ungdom City” och har nyligen tilldelats titeln Europas ungdom 2012 – som innebär ett omfattande urval av staden som centrum för ungdomar från hela Europa.

Närmaste internationella flygplats är Portos flygplats, som ligger ca. 60 km sydväst om Braga.