Hyrbil Bremen

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Bremen

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Bremen

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bremen genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bremen. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bremen guide

Biluthyrning Bremen
Hyrbil Bremen

Staden Bremen ligger i nordvästra Tyskland, och har ca 547.000 invånare (2010).Staden ligger vid floden Weser – ca. 70 km från mynningen i Nordsjön. Bremen, tillsammans med hamnen i Bremerhaven egen stat – ”Hans Freie Stadt Bremen”.

Bremen är landets 10. största stad och ett viktigt kommersiellt och industriellt centrum. Enligt 2 Världskriget var staden kraftigt skadats av bombningar, men många byggnader byggdes.

Några av de mest kända turistattraktionerna är katedralen St Petri – ursprungligen från 1042 med gotiska torn från 1200-talet, den vackra rådhuset i renässansstil från 1410 och ”Marktplatz” med 10-meter höga statyn av Roland från 1404. Statyn är vartegn Bremen, och är en UNESCO: s världsarvslista.

En annan sevärdhet i staden är ”Kunsthalle Bremen”, som har en stor samling av konst från perioden 1500 – 1900-talet. Varför inte prova se verk av van Gogh, Monet, Manet och Degas. Även museet för nutidskonst ”Neues Museum Weserberg Bremen”, ett besök.

Bremen har också teater, konst historia, museum, hamn, Museum of Ethnology och den populärvetenskapliga museet ”Universum Science Center” – med interaktiva utställningar.

Staden är också rik på parker och grönområden, och många turister söker sig till den botaniska trädgården eller den populära Rhododendron Park.

Flygplatsen Bremen flygplats ligger 3,5 miles söder om centrum.