Hyrbil Brønnøysund

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Norge
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Brønnøysund

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Brønnøysund

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Brønnøysund genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Brønnøysund. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Brønnøysund guide

Biluthyrning Brønnøysund
Hyrbil Brønnøysund

Brønnøysund är en stad i västra Brønnøy kommun i södra Helgeland i Nordland fylke. Brønnøysund blev en stad i 2000 och har 4.648 invånare (2012). Staden är den sydligaste av Nordnorge

Den berömda Torghatten stadens landmärke synligt från Brønnøysund. Det tar cirka 20 minuter att gå upp till den karakteristiska hålet. Den skapades under istiden, är 160 meter lång, har en höjd av 35 m och 20 m bred. Vid foten av berget är Torghatten camping. Brønnøysund är annars känd för att hysa de flesta en statlig myndighet som register är uppkallad efter den plats, nämligen Brønnøysundregistrene.

Staden besöks av Hurtigruten två gånger om dagen, det södergående kommit vid 04:00 på eftermiddagen och det norrgående rätt efter midnatt.Brønnøysund marknadsförs som ”kuststad i mitten av Norge.”

Brønnøysund är en besvärlig och lång halvö och omgivande områden som kännetecknas av ett varierat och vacker skärgård av flera öar, holmar och skär. Strax utanför Toft är norska Vattenbruk Centre är en besökare och utvecklingscentrum för norska vattenbruk.

Brønnøysund flygplats har direktflyg till sju olika städer i Norge.Flygplatsen är belägen i den sydöstra delen av Brønnøysund bara 5 minuters bilresa från centrum.