Hyrbil Brygge

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Belgien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Brygge

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Brygge

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Brygge genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Brygge. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Brygge guide

Biluthyrning Brygge
Hyrbil Brygge

Brygge (120.000 invånare år 2011) ligger i nordvästra Belgien, och är huvudstad i provinsen Västflandern.Staden ligger 15 km från Nordsjön, och kanal samband med kuststäderna Zeebrugge och Oostende och hamnstaden Gent.

Brygge grundades redan år 865, och har många medeltida byggnader. Staden har stor turism och är känd för sin pittoreska, historiska stadskärnan – som också är en UNESCO: s världsarvslista. I den gamla stadens vallar, kullerstensgator, stora torg, kanaler och väggar. Här kan du också besöka ett antal attraktioner – inklusive Gotiska St Sauveur Cathedral (byggdes mellan 1200 till 1500-talet) kyrka ”Onze-Lieve-Vrouwekerk” –   Dess rötter går tillbaka til1200 talet.Inne i kyrkan staty av ”Madonna med barn” skapades av Michelangelo på 1500-talet.

Brygge är annars ett rikt kulturliv med konst museer och teatrar, och är också känd för sina många årliga festivaler – inklusive öl festival och filmfestival. År 2002 staden hette den europeiska kulturhuvudstad.

Närmaste internationella flygplats är Brussels Airport – Zaventem, som ligger 109 miles sydost om Brygge.Med bil tar det ca 1 timme att köra från Bryssels flygplats till Brygge.