Hyrbil Bydgoszcz

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Polen
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Bydgoszcz

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Bydgoszcz

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bydgoszcz genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bydgoszcz. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bydgoszcz guide

Biluthyrning Bydgoszcz
Hyrbil Bydgoszcz

Bydgoszcz är en stad i norra Polen, på Brda och floder Vistula.Den har en befolkning på 363.926 (2011) invånare. Staden inkorporerades som en stad i 1346 av Casimir III den store.

Bydgoszcz är ett stort kulturellt centrum i landet, speciellt för musik. Den första musikskolan grundades i Bydgoszcz 1904, och sedan 1974 har staden haft en prestigefylld Music Academy. Filharmonia Pomorska är en av de bästa konsertsalar för klassisk musik i Europa, delvis på grund av de utmärkta akustik. Opera Nova är en ny opera byggnad, och varje år värd för en operafestival här. Tradition av teater går tillbaka till 1600-talet då Jesuit skola byggde sin egen teater.

Bydgoszcz är också en viktig plats för samtida europeisk kultur och kulturella Mozg (även kallad hjärnan), både inspelningsstudio, galleri och konsertsal. I synnerhet många jazzkonserter.

Staden lockar inte bara kultur, men är en viktig industri-och businesscenter med många internationella företag som Coca Cola, kemisk-och elektronikindustrin, maskiner och livsmedel. I staden finns 38 banker representerade genom ett nätverk av 116 kontor. Det är också en viktig hamn.

Här är Polens största park, och det är bra att både gå på flodbåt utflykt och vandring längs floden Brda. Den har en yta som kallas ”Venezecia grund av de många kanalerna. Bydgoszcz har också många historiska byggnader, de äldsta, St Martin och Nicolaus kyrkan, från sent 1400-tal.

Bydgoszcz Ignacy Jan Paderewski flygplats ligger 3,5 km från stadens centrum.