Hyrbil Polen

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Polen

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Polen

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Polen genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Polen. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Polen guide

Biluthyrning Polen

Hyrbil Polen

Polen ligger i nordöstra Europa på Östersjöns södra strand. Det gränsar till Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Ukraina, Vitryssland, Ryssland och Litauen.Befolkningen uppskattas till 38.200 tusen (2010), varav 1,7 miljoner invånare i huvudstaden Warszawa.

Andra större städer i Polen, Kraków (756.600 invånare), Lodz 753 000 invånare), Wroclaw (633 000 invånare), Poznań (561 000 invånare) och Gdansk (456.000 invånare).

Stora delar av Polen ligger i den nordeuropeiska lavsletten, som sträcker sig från Uralbergen öster om Nederländerna i väster.I söder finner vi dock bergiga Sudeterna och Karpaterna, där de högsta topparna sträcker sig i ett par tusen meters höjd. Den drygt 1000 km lång flod Wisła rinner genom landet, och har traditionellt varit den “livsnerv” av kapitalet Warszawa.

Huvudstaden är en av de mest populära turistmålen i Polen. Detta är en traditionell kultur med flera museer, konserthus och gallerier. Det är också ett pulserande nattliv och shopping stad. Arkitektoniskt är det också intressant, och hela den gamla staden är anledningen UNESCO.

Polens största och viktigaste flygplats är Warsaw Frederic Chopin International Airport, som ligger 10 km söder om centrum av huvudstaden.Annan flygplats med tung trafik är Gdansk Lech Walesa Airport.

Destinationer

Meny