Hyrbil Canberra

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Australien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Canberra

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Canberra

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Canberra genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Canberra. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Canberra guide

Biluthyrning Canberra
Hyrbil Canberra

Canberra är huvudstad i Australien.Med en befolkning på 367.752 invånare (2012) är det Australiens största inre. Det ligger på den sydöstra delen av kontinenten, 281 km sydväst om Sydney och 650 kilometer nordost om Melbourne.

Canberra utsågs den nationella huvudstaden i 1908 som en kompromiss mellan Sydney och Melbourne är Australiens två största städer. Den skiljer sig från andra australiska städer eftersom den byggdes från grunden som en planerad stad. Konstruktion startades 1913 av Chicago arkitekter Walter Burley Griffin och Marion Mahony Griffin.Canberra har den lägsta arbetslösheten i Australien eftersom det är där de flesta offentliga institutioner finns. Medelåldern är lägre än på andra håll i Australien, och ekonomin är mycket god och stabil. Även Canberra har också många attraktioner och ett bra nattliv, är det vanligt att gå till Sydney på helgen.

Utformningen av staden påverkades av Haveby rörelse och har stora områden med naturlig vegetation och parker. På grund av detta, som kallas Canberra buske huvudstaden. Canberra ligger inte långt från Namadgi nationalpark och Tidbinbilla naturreservat. Det är berömd för sin blomma visning från mitten av september till början av oktober, där mer än en miljon blommor för att fira den australiska våren. Sedan söderut i Australien, de fyra årstiderna.

Canberra International Airport ligger 8 km nordväst om staden. De flesta internationella flygningar går via Sydne eller Melbourne.