Hyrbil Caracas

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Venezuela
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Caracas

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Caracas

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Caracas genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Caracas. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Caracas guide

Biluthyrning Caracas
Hyrbil Caracas

Caracas är huvudstad i Venezuela, som ligger i norr – ca. 10 km söder om hamnen i La Guaira av Karibiska havet.Staden ligger vid foten av bergsmassivet Cordillera del Litoral (högsta punkt:. 2640 m).

Caracas Staden har ca. 3,2 miljoner invånare (2010) – men det bör vara cirka 6 miljoner i storstadsområdet. Caracas grundades 1567 under namnet Santiago de León de Caracas.

Det finns många populära turistattraktioner i Caracas. Flera av dessa är nära centrala Bolívar torget, som mycket annat i Caracas uppkallad efter frihet hjälte Simón Bolivar, som föddes här. I och runt torget finns många historiska monument, och detta är också El Capitolio (Palacio Federal) från 1600-talet, Caracas domkyrka från omkring 1670 och Santa Capilla kapellet (känd för sin vackra glasmålningar).

En annan populär destination är imponerande byggnad Panteon Nacional i 1874. Det är beläget i norra delen av staden, och byggdes ursprungligen som en kyrka. Senare samma funktion som begravnings mausoleum för många av Venezuelas kändisar. Här finner vi sådana Simón bolivars bronsesarkofag och målningar från bolivars liv, som omfattar tak långhuset.

Annars Arte Contemporáno väl värt ett besök. Det är en av Sydamerikas viktigaste konstmuseer, där förutom Venezuela konst kan också se målningar av sådana Picasso och Miró.

Du bör också kolla Centro de Arte La Estancia, som är en underbar park med vackra landskapsarkitektur och ett överflöd av träd och blommor. Parken är centrerad kring en ursprunglig kaffeplantage.

Den närmaste flygplatsen är Simon Bolivar International Airport, som ligger 24 km nordväst om staden.