Hyrbil Venezuela

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Venezuela

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Venezuela

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Venezuela genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Venezuela. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Venezuela guide

Biluthyrning Venezuela
Hyrbil Venezuela

Venezuela är ett land på norra kusten av Sydamerika, men har en befolkning på 28.946.101 (2011) invånare.Det gränsar Colombia i väster, Brasilien i söder och sydost, och Guyana i öster.Utanför Venezuelas kust öarna Aruba, Curaçao, Bonaire och Trinidad och Tobago.

Huvudstaden Caracas, och förutom spanska, erkänner konstitutionen mer än 30 inhemska språk.

Namnet Venezuela betyder ”Lilla Venedig”, ett namn som den spanska navigatören Alonso de Ojeda gav den norra kusten av Sydamerika 1499 då han fann den indiska pælebygninger i Lago de Maracaibo.

Venezuela anses ett land med extremt hög biologisk mångfald och varierat landskap. I nordväst och längs den karibiska kusten i norr är en förlängning av Anderna med högsta berget Pico Bolivar ligger 5007 meter Amazonas flodområde i söder och Karibiska kusten i norr. Det är främst naturen som lockar turister till landet. Venezuela har de största oljereserverna i världen, och dess ekonomi är starkt beroende av olja.

Salto Angel (englefossen) är den högsta vattenfall i världen med en höjd av 1002 meter. Det ligger i Canaima National Park, sydöstra delen av landet, och är 19 gånger högre än Niagarafallen.

I Morrocoy National Park ligger öster om den karibiska kusten, en kombinerad turkost vatten och vita stränder upptäckt i skogarna runt som har ett överflöd av vilda djur och växter.

Den mest populära turistmål är Isla Margarita, en ö strax öster om Karibiska havet. Förutom att ha allt en karibisk ö tenderar att vara av naturen, vita stränder och blått hav, är det känt för en unik marknad, ett vackert palats och flera stora kyrkor och katedraler, bland dem den vita Basilica de la Virgen del Valle. Stranden Playa El Yaque har mycket goda förutsättningar forwindsurfing.

Simon Bolivar International Airport, landets största flygplats belägen 21 km utanför Caracas.

Destinationer