Hyrbil České Budějovice

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning České Budějovice

Hitta det bästa priset på biluthyrning i České Budějovice genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i České Budějovice. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

České Budějovice guide

Biluthyrning České Budějovice
Hyrbil České Budějovice

Ceske Budejovice (även känd genom sitt tyska namn Budweis) är en stad i Tjeckien och den största staden i regionen Södra Böhmen. Det ligger på floden Moldau, 130 km söder om Prag. Staden har en befolkning på 96.053 invånare (2009).

Ceske Budejovice är känt över hela världen för sin produktion av ölet Budweiser. Fabriken Pivovar Budejovicky Budvar har brygga öl sedan 1200-talet då staden grundades. Andra viktiga branscher är tillverkning av blyertspennor, porslin och maskiner.

Järnvägen från České Budějovice till Linz i Österrike är en av de tre äldsta i Europa, byggdes under perioden 1824-1832.Staden är Europas äldsta järnvägsstation.

Den gamla staden har en väl bevarad arkitektur från olika perioder, både gotisk, renässans, barock och 1800-talet. Den gamla rådhuset med väggmålningar byggdes om barockstil från 1730 och tornet ”Cerna vez”, som betyder svart torn, som vetter mot en av Europas största torg.

Cirka 30 kilometer söder, är staden Cesky Krumlov annan populär turistmål i södra Böhmen. Sedan 1992 staden är från 1200-talet på Unescos lista över världsarv.

Den närmaste flygplatsen är Airport České Budějovice, strax utanför staden. Flygplatsen Prag Václav Havel flygplats. Ligger ett par timmar kör norrut.