Hyrbil Tjeckien

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Tjeckien

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Tjeckien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Tjeckien genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Tjeckien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Tjeckien guide

Biluthyrning Tjeckien
Hyrbil Tjeckien

Tjeckien ligger i Centraleuropa, är en stat på cirka 10,5 miljoner människor (2010). Landet gränsar Polen i norr, Tyskland mot nordväst och väster, Österrike i söder och Slovakien i öster.

Tjeckien har ett kontinentalt klimat med kalla torra vintrar och varma somrar. Landet har ett varierat landskap, uppdelat i de historiska områdena i Böhmen (den mest västra delen) och Mähren (den östra delen).

Huvudstaden Prag Centralt beläget i den västra delen av Tjeckien vid floden Vltava (Moldau).Staden är den största med 1,3 miljoner invånare. Prag är Tjeckiens kulturella och politiska centrum, och anses vara en av Europas vackraste städer. Huvudstaden har blivit ett mycket populärt turistmål och har många sevärdheter och attraktioner – inklusive Pragborgen, Karlsbron, Gamla stan ”Stare Mesto” samt museer, konstgallerier, opera och teatrar.

Andra större städer i Tjeckien är Brno, Ostrava, Plzen, Zlín och Olomoue.

Många turister besöker staden Karlovy Vary, som är landets största och mest berömda spa destination. Staden är belägen 110 km väster om Prag – nära den tysk-tjeckiska gränsen. Kurorten är känd för sina ”läkande källor” – och är en året runt destination.

Tjeckiens största flygplats är Prags flygplats – Ruzyne ligger 20 km nordväst om huvudstaden.Andra upptagen internationella flygplatser Karlovy Vary Airport och Brno-Turany Airport.