Hyrbil Chiba

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Japan
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Chiba

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Chiba

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Chiba genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Chiba. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Chiba guide

Biluthyrning Chiba
Hyrbil Chiba

Chiba är huvudstad i den japanska prefekturen Chiba – särskilt i den östra delen av ön Honshu. Staden har knappt 1 miljon invånare (2010). Det ligger 40 km söder om Tokyo, betraktas ofta som en förort till huvudstaden.Chiba, som har haft stadsrättigheter sedan 1921, är en av Japans viktigaste hamnar. Det är väl känt för att ha världens längsta tillfälligt monorail (total längd 15,2 km), som har sin egen presentation i Guinness rekordbok.

En av Chiba är mest känd för, är den viktigaste forskningsområdet för växter och landskap, Kemigawa Arboretum – och världens största soptipp för musslor och musslor, Kasori. Den täcker en yta på 134.000 m2 helhet. Staden har också en av Japans största och mest populära kongresscenter – Makuhari Messe.

Genom attraktioner annars Chiba Zoo nämns. Det är särskilt känd för den röda pandan Futa.   Något utanför centrum är Japans längsta konstgjorda stranden Inage Beach. Det är en populär destination för både ortsbor och besökare.

Den närmaste flygplatsen är Narita International Airport, som ligger ca 25 km nordost Chiba – och det är också en av de flygplatser som betjänar Tokyo.