Hyrbil Japan

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Japan

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Japan

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Japan genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Japan. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Japan guide

Biluthyrning Japan
Hyrbil Japan

Japan är ett imperium i Östasien som består av flera öar västra Stilla havet. De största öarna är (från söder till norr): Kyushu, Shikoku, Honshu och den största av dem, Hokkaido. Mellan Japan och fastlandet Japan havet och de närmaste grannarna på fastlandet Kina, Nordkorea, Sydkorea och Ryssland.

Japan har världens tionde största befolkning, med 126.659.683 (2012) personer, och världens tredje starkaste ekonomi.Japans huvudstad Tokyo ligger på ön Honshu.

Alla öarna är bergiga, och ofta utsätts för vulkanisk aktivitet och rörelser i jordskorpan. Cirka 73% av landet är täckt av berg med en bergskedja som går genom de största öarna. Japans högsta berg är den berömda Mount Fuji som är 3776 meter Det kan klättrade, och de bästa månaderna är juli och augusti. Nära Fuji är fem sjöar med nöjesparker och vattensporter.

Japan har en mängd attraktioner och sevärdheter att erbjuda turister.Viktiga städer och Tokyo är Osaka, Kyoto, Hiroshima, Kanazawa och Sapporo.Winter Town Nagano, som var värdstad för de olympiska vinterspelen 1998, många skidåkning möjligheter.

Meiji Jingu-helgedomen är en av Tokyos vackraste parker och är bland de heligaste i Japan. Andra populära byggnader är Kiyomizu-templet från 1200-talet, det kejserliga palatset i Kyoto och Osaka-slottet.

Japan bedriver en gammal arv med traditioner i konstmusiken, folkdans, hantverk och olika traditioner och ceremonier teceremoni. De har sin egen distinkta köket där förutom ingredienserna i naturen och årstiderna, liksom estetiska, väger tungt. Detta överensstämmer med den buddhistiska filosofin – blygsamhet och ödmjukhet också präglar den japanska livsstilen.

Arkeologisk forskning visar att Japan redan var bebodd av människor i över 35.000 år sedan, under den så kallade slutet paleolitiska perioden. Från 1100-talet till 1868, var Japan styrdes av olika feodala dikaturer. Japan stödde Tyskland under andra världskriget, som slutade med de atomära bombningarna av Hiroshima och Nagasaki 1945.

De viktigaste flygplatser är Narita International Airport, 60 km öster om Tojyo och Kansai International Airport 50 km sydost om Osaka.