Hyrbil Chorzów

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Polen
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Chorzów

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Chorzów

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Chorzów genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Chorzów. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Chorzów guide

Biluthyrning Chorzów
Hyrbil Chorzów

Chorzów är en stad i Övre Schlesien som ligger i sydvästra Polen inte långt från gränsen till Tjeckien och Slovakien.Staden har en befolkning på 113.162 (2009) invånare.

Staden är känd för att vara en viktig industristad. Det brukade vara en av de viktigaste städerna i det som kallades øverschlesiske industriområde. Detta var den största polska ekonomiska samarbetsområdet med omfattande industri i kolgruvor, stål, kemi, tillverkning och energi.

På grund av miljöproblem och bristen på investeringar är mycket tung industri har stängts under de senaste 20 åren. Andra har renoverats. Idag, handel och tjänstesektorn är en växande del av ekonomin.

Schlesiska kultur-och friluftsområde är ett stort område som är både lämpligt för rekreation och har flera attraktioner. Det täcker faktiskt ca 30% av marken är på 620 hektar och är den största parken i sitt slag i Europa. Inom parken finns leverantör för alla smaker och åldrar. Här Silesia zoo och en stor arena för både sport-och kulturevenemang. Det finns även tennisbanor, vattensport center, en rosenträdgård, planetarium, gallerier och hotellkomplex mm.

Den närmaste större flygplats är Katowice International Airport ligger 27 km från stadens centrum.En annan stor flygplats är i närheten Johannes Paulus II International Airport Kraków-Balice 71 km från Chorzow.