Hyrbil Coimbra

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Portugal
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Coimbra

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Coimbra

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Coimbra genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Coimbra. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Coimbra guide

Biluthyrning Coimbra
Hyrbil Coimbra

Coimbra är en stad i centrala Portugal, särskilt de floden Mondego.Staden anses vara Portugals tredje viktigaste efter Lissabon och Porto, med en befolkning på cirka 150 tusen (2010).När hela huvudstadsregionen är befolkningen ökar till nästan 430.000. Coimbra är administrativt centrum för både distriktet med samma namn som staden och regionen Centro.

Staden sträcker sina historiska rötter tillbaka till antiken. Rester från denna period finns fortfarande, även grunderna för en gammal akvedukt och en ”kryptoportikus” under den gamla biskopsgården. Slottet inrymmer ett museum – ”Museu Machado de Castro.” Coimbra var perioden 1139-1256 den portugisiska huvudstaden.

Universitetet i Coimbra grundades redan 1290, vilket gör Portugals äldsta – och en av de äldsta i Europa. Med sina vackra byggnader, är det också en av stadens mest populära attraktioner.

Coimbra har många attraktiva och trevlig grönområden (parker, lekplatser, trädgårdar och skogar). De mest populära park i staden är den botaniska trädgården, som ligger nära universitetet. En annan populär destination är naturreservat, som även innefattar platser i ett par Coimbra grannländer samhällen.

Den närmaste flygplatsen är Coimbra Airport, som ligger 7 km sydväst om staden.