Hyrbil Córdoba

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Argentina
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Córdoba

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Córdoba

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Córdoba genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Córdoba. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Córdoba guide

Biluthyrning Córdoba
Hyrbil Córdoba

Córdoba, huvudstad i provinsen Córdoba, Argentina största stad efter huvudstaden Buenos Aires.I Córdoba det bor 1.329.604 (2010) invånare.

Córdoba är en inre beläget mitt i Argentina på båda sidor om floden Suquía i ett viktigt jordbruksområde.Fordonsindustrin är en av de viktigaste industrierna i Córdoba, som också är känd för att vara Argentinas tekniska centrum med en betydande utveckling av bland annat programvara.

Det är en viktig universitet med sex universitet och stadsmiljön präglas av studenter. Universidad Nacional de Córdoba är Latinamerikas näst äldsta universitet då den grundades av jesuiterna för 400 år sedan 1613. År 1918 var Córdoba säte för en betydande universitetsstad revolution i Argentina.

Staden grundades 1573 av Jerónimo Luis de Cabrera, som namngav den efter Córdoba, Spanien.Det var en av de första koloniala städerna i vad som nu är Argentina. År 2000 förklarade Unesco jesuiten fjärdedel av den gamla staden som världsarv. Under 2006 blev Córdoba utsågs till Årets Kulturhuset i Amerika. Kärnan i staden är runt St Martins torg.

Córdoba ligger vid foten av bergen ”Sierras de Córdoba,” och inte långt från staden finns det flera viktiga turistmål. En av dem är Villa Carlos Paz ligger vid en sjö.

Den närmaste flygplatsen är Ingeniero Aeronáutico Ambrosio LV Taravella Airport 9 miles norr, nordost om centrum.