Hyrbil Argentina

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Argentina

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Argentina

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Argentina genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Argentina. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Argentina guide

Biluthyrning Argentina
Hyrbil Argentina

Argentina ligger sydost om Sydamerika och är areally den åttonde största landet i världen. Argentina gränsar i öster av Atlanten, Uruguay och Brasilien, i norr av Paraguay och Bolivia och i väster och söder om Chile.Argentina har en befolkning på cirka 41.300 tusen (2010), och det officiella språket är spanska.

Argentina har stora klimatvariationer med ett subtropiskt klimat i norr, ett tempererat klimat i de centrala regionerna och Oceanen klimat i söder.

Kustlinjen i öster är hela 2575 km och består av många djupa vikar. I väster och bildar Anderna en naturlig gräns för Chile.Högsta berget i Argentinas Aconcagua, som reser sig 6962 meter över havet Norra delen av landet – på gränsen till Brasilien –   är kända Iguazufallene, vilket är en av Sydamerikas största turistattraktioner.Fallen är en UNESCO: s världsarvslista.

Kulturellt är Argentina kanske mest känd för sin tango, som har sitt ursprung i slutet av 1800-talet. Dessutom kan landet erbjuda turister en varierad och vacker natur, intressant arkitektur, god mat och vin, shopping och en mängd utomhusaktiviteter som golf, skidåkning, simning och vattensporter.

Huvudstad i Argentina – Buenos Aires – Ligger i öster av floden Río de la Plata, och är en livlig hamnstad med en internationell smak.Ungefär 1/3 av landets befolkning bor i eller runt huvudstaden. Något av Buenos Aires är Argentinas största flygplats – Ezeiza International Airport.