Hyrbil Cork Flygplats

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Irland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Cork Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Cork Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Cork Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Cork Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Cork Flygplats guide

Biluthyrning Cork Flygplats
Hyrbil Cork Flygplats

Den internationella Cork Airport (ORK) – som kallas irländska Aerfort Chorcaí – är en av Irlands mest trafikerade flygplatser. Det ligger 6 km söder om centrum i södra irländska staden Cork, och tjänar över 3 miljoner passagerare per år.

Den irländska flygbolaget Aer Lingus och Aer Arann är två av de bästa spelarna som har regelbundna flygningar till och från Cork Airport.

Cork Airport har direkta flygförbindelser till många destinationer i Irland och Europa.Dessutom flygplats bas för många charterflyg.

Det är lätt att ta sig från flygplatsen till Cork centrum. Det mest effektiva är att ta flygbussen, som avgår varje halvtimme. Den stannar vid alla de stora hotellen. Man kan också använda vanliga stadsbussar – eller ta en av de taxibilar som är uppradade utanför ankomsthallen.

Om du vill hyra en bil på Cork Airport kan man välja mellan flera välkända, internationella biluthyrningsfirmor – inklusive Avis, Budget, Hertz, Europcar, National och Thrifty.

Det närmaste hotellet – Radisson SAS – mitt emot terminalbyggnaden. En ny terminal slutfördes en kort tid sedan, och anläggningar till allmänheten sedan expanderat kraftigt. Det finns nu flera barer, restauranger och butiker att välja mellan – inklusive en separat sportbar med stora skärmar.