Hyrbil Irland

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Irland

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Irland

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Irland genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Irland. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Irland guide

Biluthyrning Irland
Hyrbil Irland

Irland (Eire) är en stor ö som ligger väster om Storbritannien, och de flesta av ön är republiken med samma namn. Resten – Nordirland – är en del av konungariket Storbritannien och Nordirland. Landet har en befolkning på 4,5 miljoner (2010) och en yta på cirka 70 000 km2.

Huvudstaden i Irland är Dublin, som har cirka 1 miljon invånare.Andra viktiga städer är  Kork (ca 120.000 invånare), Limerick (ca 86 000 invånare) och Galway (ca 65 000 invånare).

Irland kännetecknas av ett kuperat landskap med några berg når upp till ca 1000 meters höjd. På grund av de stora grässlätter kallas Irland ofta ”den gröna ön”. Mot väster Atlanten till Irland och öster om Irländska sjön.

Bland sevärdheterna i Irland finns en mängd konstnärliga och kulturella skatter – och huvudstaden Dublin är känd för sin välbevarade arkitektur från 1700 – och 1800-talet, bland annatDublin Castle. Annars Dublin livlig utelivsby – känd för sina många pubar.

Irlands största flygplats är Dublins internationella flygplats, som ligger ca. 12 km utanför huvudstaden.Andra viktiga internationella flygplatser är Cork Airport och Shannon Airport.