Hyrbil Dammam

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Saudi Arabien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Dammam

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Dammam

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Dammam genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Dammam. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Dammam guide

Biluthyrning Dammam
Hyrbil Dammam

Dammam (Arabiska: Ad-Dammam) är en hamnstad som ligger öster om Saudiarabien vid Persiska viken. Staden är belägen i Al-Hasa provinsen, och är den 3 största stad med 903.000 invånare (2010). Om man beräknar storstadsområde, är befolkningen ökar hela 2 miljoner.

Dammam är den mest oljerika regionen i världen, och är känd för att vara högkvarter för Saudiarabiens oljeindustri. Staden är också ett viktigt kommersiellt centrum, och är också ändstationen av järnvägslinjen från Riyadh – Saudiarabiens huvudstad.

Harbor ”Kung Abdulazis Sea Port” är landets näst största, grundades på 1940-talet.

Några av de mest populära turistattraktioner i Dammam inkluderar Nationalmuseum – med fokus på landets historia och kultur med en sådan arkeologiska och etnografiska utställningar, ”Heritage Village” – museum med stora antikviteter från hela landet och ”Dammam Corniche” – den 4 km långa kustremsan som sträcker sig från Aziziah Beach till Tarot Island.

Även King Fahd Park är en stor destination. Detta är en grön oas i Dammam med träd och buskar, konstgjorda sjöar, kaféer, konstgjorda laguner, vattenfall, fontäner och temapark saudiska.

Dammam är känt för sina vackra sandstränder och den populära strandområdet ”Half Moon Bay”, ett besök. Det finns också två nöjesparker. Söder om detta område har goda dykning möjligheter.

Staden är annars en delfinarium och ett zoo. Dessutom Dammam bra shopping med stora kommersiella komplex, gallerior och butiker och flera marknader.

Den närmaste flygplatsen är King Fahd International Airport, som ligger 35 miles nordväst om Dammam.