Hyrbil Dortmund

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Dortmund

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Dortmund

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Dortmund genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Dortmund. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Dortmund guide

Biluthyrning Dortmund
Hyrbil Dortmund

Dortmund ligger väster om Tysklands – i delstaten Nordrhein-Westfalen – särskilt i den östra delen av Ruhrområdet.Staden har knappt 600.000 invånare (2010), och är Europas största hamn kanal. Dortmund-Ems-kanalen är ”pulsåder”.

Dortmund nämndes först i skriftliga källor under året 880 Det är då kallas en viktig handelspartner – och senare under medeltiden Dortmund viktig medlem av Hansan. Förutom att vara en viktig industristad (med särskild betoning på elproduktion) är Dortmund känt för sina många bryggeri.

Dortmund var tungt skadad av Allied bombningarna under andra världskriget, men några av de viktigaste historiska byggnaderna har därefter byggts om. Detta inkluderar Tors 1200-talet kyrkor Reinoldikirche och Mariakirche.

Efter 2 Världskriget är noterat flera monumentala byggnader, inklusive Opernhaus från 1958 Westfalen Halle i 1952, en av Europas största kongresscenter. Ett känt landmärke i Bonn annars TV-tornet Florianturm. Fotboll missbrukare kommer förmodligen att ta arena ”Signal Iduna Park” ett besök – hem till den berömda fotbollslag Borussia Dortmund.

Dortmund är också känt för sina många stora parker, en av de största – Westfalen Park – en yta på 700 hela tiden. Stadens botaniska trädgård är också en populär turistattraktion, som är djurparken.

Den närmaste flygplatsen är Dortmund Airport, som ligger 14 km öster om centrum.