Hyrbil Edmonton

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Canada
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Edmonton

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Edmonton

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Edmonton genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Edmonton. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Edmonton guide

Biluthyrning Edmonton
Hyrbil Edmonton

Edmonton är huvudstad i den kanadensiska provinsen Alberta. Hem till 812.201 personer i Edmonton (2011). Det är den näst största staden i provinsen efter Calgary.

Edmonton är ett viktigt ekonomiskt centrum i Kanada, och har betydande olje-och gasindustrin.Det är också en viktig plats för teknologiindustrin. Shoppingmöjligheter är bra på West Edmonton Mall, det största köpcentret i Nordamerika och en av de största i världen. Stadens nattliv med barer, restauranger och pubar är koncentrerade i ett område som kallas Whyte Avenue består av några hårt trafikerade gator.

Edmonton är känd som en attraktiv festival, speciellt de hektiska sommarmånaderna, bland annat den populära folkmusik festival Edmonton Folk Music Festival.

Edmonton erbjuder en mängd olika museer av olika storlek och typ. Den största är Royal Alberta Museum, som har cirka tio miljoner föremål i sin samling. TELUS World of Science är ett museum och forskning komplex som har fem gallerier för tillfälliga utställningar, en IMAX teater, ett planetarium och observatorium.  Art Gallery of Alberta, tidigare Edmonton Art Gallery, den största galleriet i staden med en samling på över 5000 konstverk.

Det finns två flygplatser i Edmonton, Edmonton City Centre (Blatchford Field) Airport och Edmonton International Airport. Den sistnämnda ligger 26 km sydväst om Edmonton är den största och en av de bästa flygplatserna i Kanada.