Hyrbil Eindhoven

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Eindhoven

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Eindhoven genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Eindhoven. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Eindhoven guide

Biluthyrning Eindhoven
Hyrbil Eindhoven

Eindhoven ligger sydost om Holland, och är centralort i provinsen Noord-Brabant.Staden ligger vid floden Dommel, och har 216.000 invånare (2011). Eindhoven är alltså Nederlands 5:e största stad.

Eindhoven är en viktig järnvägsknut och är också ett kommersiellt och kulturellt centrum för regionen. Av stadens mest kända byggnader är tornet ”De Admirat” som mäter 105 meter. Även framtida byggnad ”Evoluon” från 1966 är en milstolpe. Evoluon är formad som ett UFO, och serverar idag som ett konferenscenter.

Andra populära turistattraktioner inkluderar Eindhoven Konstmuseum ”Van Abbe-museet” – där du kan se verk av Picasso, Chagall, Kandinsky och andra MU Art Space – museum med tonvikt på visuell konst, design och pop-art, DAF Museum – klass utställningar av bilar, lastbilar och bussar som produceras av bilfabrik Van Doorn från 1928 fram till idag och Philips första glödlampan fabriken från 1891 – som nu är museum.

Den historiska friluftsmuseum Eindhoven är också värt ett besök. Här kan du se återuppbyggnaden av en by som det såg ut under järnåldern samt lära sig mer om hur människor i Brabant regionen levde under medeltiden.

Stadens flygplats, Eindhovens flygplats, som ligger 7 miles nordväst om centrum.