Hyrbil Nederländerna

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Nederländerna

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Nederländerna genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Nederländerna. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Nederländerna guide

Biluthyrning Nederländerna

Hyrbil Nederländerna

Nederländerna är en monarki i nordvästra Europa i öst gränsar Tyskland och i södra Belgien.I norr och väster, landets kustlinje till Nordsjön. Nederländerna, med en yta på 41.526 kvadratkilometer, något mindre än Danmark, men har nästan fyra gånger befolkningen – är ett av världens mest tätbefolkade länder. Befolkningen är nu omkring 16, 8 miljoner (2010).

Den officiella huvudstaden i Nederländerna är Amsterdam (762.000 invånare), som också är landets största stad – medan regering och riksdag finns i Haag (486.000 invånare).Tillsammans med den mycket viktiga hamnstaden Rotterdam Haag är ett storstadsområde med över 3 miljoner invånare.Andra större städer är Utrecht och Eindhoven.

Nederländerna är mycket platt och en av de lägsta liggande landet i världen. Stora delar av landet är faktiskt under havsytans nivå, men ett omfattande system av vallar, dammar och sanddyner fungera som ett skydd mot översvämningar. Landskapet i Nederländerna övrigt domineras av de stora deltan bildas av floderna Waal, Maas och IJssel – som alla är “armar” i Rhen.

Nederländerna är traditionellt känd särskilt för landets många väderkvarnar och för sina tulpaner, träskor och ost produktion (Gouda och Edam). Nederländerna är också hem för ett antal av Europas främsta målare och filosofer, och landet har därför ett antal intressanta museer att visa upp. Annars Amsterdams arkitektur och alla kanaler i ett mycket populärt turistmål.

Schiphol International Airport Amsterdam är Nederländernas största och Europa 4 största flygplats.Andra viktiga flygplatser i Nederländerna Eindhoven Airport och Groningen Airport Eelde.

Destinationer

Meny