Hyrbil Eliat

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Israel
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Eliat

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Eliat

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Eliat genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Eliat. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Eliat guide

Biluthyrning Eliat
Hyrbil Eliat

Eilat är en utväg och turistort som ligger långt söder om Israel Aqabaviken och har ca 50.000 invånare (2009).Staden ligger vid Negev-öknen regionen, och är den enda israeliska hamnen vid Röda havet (som är en del av Indiska oceanen).

Eilat har en stäpp klimat med varmt och torrt klimat under hela året. Staden upplever 359 soldagar om året, och sommartemperaturer kan stiga till + 40 grader C. I vintertemperaturer är i allmänhet omkring 22 grader C.

Staden är ett populärt turistmål och tar emot cirka 1 miljon besökare årligen. I Eilat hittar sandstränder, bra shopping i butiker och gallerior och en hektisk nattliv.

Vissa turistattraktioner är mycket populära i Eilat – inklusive Akvarium ”Underwater Observatory Marine Park” temapark ”Kings City” (inomhus), den artificiella sandstrand ”Dolphin Reef” – där besökare kan simma med delfiner och den botaniska trädgården i Negev.

Det finns en mindre flygplats i Eilat, som endast har inrikesflyg. Annars Närmaste stora flygplats Ovda International Airport, som ligger 40 miles nordväst om Eilat. Det finns många charterflyg från Europa som landar här.