Hyrbil Israel

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Israel

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Israel

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Israel genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Israel. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Israel guide

Biluthyrning Israel
Hyrbil Israel

Israel, med sin relativt lilla yta på ca 20 000 km2, är ett land i Mellanöstern, med en kustlinje vid Medelhavet.I norr, landet mot Libanon, i öster av Syrien och Jordanien – och i sydväst mot Egypten.Dessutom är de palestinska områdena Västbanken och Gaza, som delvis är ockuperat av Israel i dess omedelbara närhet. Befolkningen i Israel är cirka 7300 tusen (2010) – av vilka de flesta är judar.

Jerusalem (725.000 invånare) är Israels formella huvudstad, men statusen är omtvistad.I praktiken är det kuststaden Tel Aviv som fungerar som administrativt centrum.Andra viktiga städer är Haifa och Eilat.

Landskapet i det lilla landet är mycket varierande med slätter längs kusten och bergen och kullarna inåt landet. Det finns också flera sjöar, bland annat den världsberömda Döda havet – känd för sin extremt höga salthalten.

Landets största turistattraktion är Jerusalem, en helig stad för alla tre världsreligioner: judendom, kristendom och islam.Här kan du besöka ett antal viktiga religiösa monument – inklusive Västra muren, den heliga gravens och Al Aqsa-moskén. Annars Eilat, i spetsen för Röda havet – en turistmagnet, med sina många vackra stränder.

Israels största flygplats är Ben Gurion International Airport, som ligger utanför Tel Aviv.