Hyrbil Evora

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Portugal
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Evora

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Evora

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Evora genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Evora. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Evora guide

Biluthyrning Evora
Hyrbil Evora

Evora ligger i centrala Spanien, ca. 120 km sydost om Lissabon – Och är en stad med cirka 45.000 invånare (2008).Turismen är en viktig näring för Évora, som också är ett regionalt handelscentrum.

Evora hade en viktig militär ställning under romartiden, och gavs därför förnamn Liberalitas Julia (uppkallad efter Julius Caesar). Staden utvecklades senare – under morerna – ett livligt kommersiellt centrum.

Evora anses idag vara en av de vackraste städerna i Portugal – och den gamla staden är full av Unesco. Det finns flera välbevarade byggnader från både den romerska och arabiska eran – inklusive Akvedukt ”Água de Prata akvedukten.”

Bland de viktigaste sevärdheterna annars vi Diana-templet i runt 200 och katedralen Sé de Evora från 1100-talet (som ungefär 1400 omvandlades från romansk till gotisk stil). Det är Portugals största kyrka. I Évora kan du också besöka en av de vackraste kyrkor – Igreja de São Francisco från 1510. Kapellet i denna kyrka – Capela dos Ossos – är dekorerad med ben ca. 5000 skelett.

Andra populära attraktioner i staden är Palácio dos Duques de Cadaval, vilket är en imponerande byggnad från 1600-talet – och universitetet från 1559.

Den närmaste flygplatsen är Badajoz flygplats, som ligger 120 km nordost om staden. Det är dock inte så mycket längre till den internationella flygplatsen i huvudstaden Lissabon, som ligger 132 km väster om Évora.