Hyrbil Fagernes

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Norge
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Fagernes

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Fagernes

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Fagernes genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Fagernes. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Fagernes guide

Biluthyrning Fagernes
Hyrbil Fagernes

Fagernes är en by i norra Aurdal kommun i Oppland. Fagernes har 1762 invånare (2012), och ligger i Strondafjorden, mitt i den södra delen av Norge.

Platsen är ett viktigt turistcentrum, både sommar och vinter. Valdres har blivit ett känt märke av den traditionella norska skålen rakfisk, och i november höll norska rakfisk festival där det äts och säljs flera ton rakfisk. Från att ha varit en liten händelse sedan starten 1990 hade festivalen så många som 25.000 deltagare i 2009.

Fagernes kulturellt centrum med en kombinerad fas och film. Biografen uppgraderades under 2010 och har nu möjlighet att visa 3D-film.

Valdres Folk Museum ligger på Storön i Strondafjorden är en av de största friluftsmuseum. Förutom de många historiska byggnader finns stora samlingar av silver, instrument, kläder och jaktvapen. Folkmusik Jørn Hole Festival hålls på museet varje år. Det har pågått sedan 1960 och är landets äldsta folkmusik festival.

Från Fagernes är kollektivtrafiken till platser som Oslo, Gol, Gudbrandsdalen Jotunheimen och till västkusten i allmänhet. Från starten 1906 och fram till 1991 var Fagernes Valdres Railway terminal. Nu är souvenirshop i den gamla stationen och det har varit anlagda gång-och cykelväg på den gamla järnvägen.

På kullen norr om byn är Fagernes flygplats, Leirin. Här finns dagliga direktflyg till och från Oslo.