Hyrbil Florø

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Norge
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Florø

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Florø

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Florø genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Florø. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Florø guide

Biluthyrning Florø
Hyrbil Florø

Floro är en stad i Flora, Sunnfjord i länet länet. Floro ligger på spetsen av ön Flor mark mellan Botnafjorden och Solheim fjordar och är Norge västlig stad.Den har 8642 (2012) invånare.

Floro ursprungligen skapades 1860 på grund av den väl sillfiske i dessa farvatten, och byopprettelsen bestämdes från den högsta nivån av parlamentet. Floro först blev status som en hamn, det är en stad med begränsade rättigheter. Eftersom Florø var tänkt som en stad och inte byggt upp successivt så att många norska städer, är gatunätet utformas som en stad. Beach Road är en upptagen och trevlig shoppinggata och efter renovering under de senaste åren har det kullerstensbelagda.   Kommunen upprepade gånger röstat den trevligaste församlingen i landet och tilldelades ”Hållbara städer utmärkelsen” 1998.

Företag i samhället är exportinriktade är de viktigaste industrierna fiskeindustrier både fiske och jordbruk, varvs-och tjänstesektorn. Floro är också en viktig försörjningsbas för oljeindustrin och har en väl utvecklad porten. Floro är en av anlöpshamnar för Hurtigruten.

Coastal Museum i länet ligger i Florø. Museet inte bara tidigare natur-och kulturella förhållanden längs kusten, men även samtida kultur.

Floro flygplats ligger 2 km nordost om staden.