Hyrbil Formentera

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Spanien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Formentera

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Formentera

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Formentera genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Formentera. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Formentera guide

Biluthyrning Formentera
Hyrbil Formentera

Formentera är en spansk ö i Medelhavet, som ligger 3,6 km söder om Ibiza.Formentera är den minsta och sydligaste av Islas Pitiusa skärgård och är en del av regionen Balearerna.

Ön har cirka 10.000 invånare (2011), men under turistsäsongen från juni till augusti befolkningen ökar markant. Högsta punkten på Formentera La Mola, som mäter 192 meter

Huvudnäringsgren på ön är turism och administrativt centrum i San Francisco Javier. Städernas Es Pujols ”och” Es Calo o La Savina ”är kända turistorterna.

Formentera är känt för sina vackra vita sandstränder – där många av dem är orörda. Ön är också känd för att ha ett stort antal nudiststränder. Dessutom Formentera locka turister med behagligt klimat och kristallklart vatten och massor av möjligheter till vattensporter – särskilt dykning, segling och vindsurfing.

Formentera är en betydande turist buller tystare än Ibiza. De största attraktionerna på ön är främst sola, bada, strand och promenader i vackra omgivningar. Dessutom är det populärt att hyra en cykel här.

För kulturella sevärdheter på ön är en liten etnografiska museet, klocktornet från 1700-talet och kapell Sant Francesc Xavier från 1700-talet.

Det finns ingen flygplats på Formentera och ön är bara tillgänglig med färja från Ibiza eller från spanska fastlandet. Den närmaste flygplatsen är Ibiza flygplats, som ligger 9 km sydväst om huvudstaden Eivissa Ibiza.

Färjan från Ibiza (som går från Eivissa) tillbringar 30 minuter och anländer till den lilla hamnen ”La Savina” på Formentera.