Hyrbil Friedrichshafen

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Friedrichshafen

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Friedrichshafen genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Friedrichshafen. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Friedrichshafen guide

Biluthyrning Friedrichshafen
Hyrbil Friedrichshafen

Friedrichshafen ligger på norra sidan av Bodensjön i delstaten Baden-Württemberg i södra Tyskland nära gränsen till Schweiz och Österrike.Friedrichshafen har en befolkning på 59 286 (2011) invånare.

Ungefär två tredjedelar av staden förstördes under 2: a världskriget. Den allvarligaste bombningarna ägde rum den 28 april 1944, och förstörde det mesta av den gamla stadskärnan.

Friedrichshafen var tidigare mest känd som hemstad Zeppelin luftskeppet företaget och Dornier Flugzeugwerke.  År 1899 började greve Ferdinand von Zeppelin började bygga sin första styrbar ballong och året efter flyga luftballong tre gånger över Bodensjön. Den sedan grundade ett företag för att utveckla tekniken, och 1908 militären kunde köpa den färdiga luftskeppet Z3

Det finns ett museum vid Bodensjön, där man kan lära sig om historien om Zeppelin innehavare. Under senare år har ett antal små Zeppelin luftskepp (Zeppelin NT), har byggt med modern teknik, och dessa kan bokas för sightseeingturer. Dornier Museum på flygplatsen är en annan museum ägnat flyget och dess historia.

Varje år, stadens flyget tävling där den senaste europeiska flygplan deltar.

Att vandra eller cykla längs strandpromenaden vid Bodensjön är en populär aktivitet i Friedrichshafen. Graf-Zeppelin-Haus Cultural Center har blivit en populär plats för konventioner, konferenser och andra evenemang.

Friedrichshafen Airport ligger 3 km norr om staden.