Hyrbil Funchal Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Funchal Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Funchal Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Funchal Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Funchal Flygplats guide

Biluthyrning Funchal Flygplats
Hyrbil Funchal Flygplats

Funchals flygplats – Santa Cruz (FNC), även känd som Madeiras flygplats är ca. 15 km öster / nordost om Funchal centrum.Flygplatsen var en gång ökänd för sin korta landningsbana, men år 2000 utvidgades – och nu har normal längd. Funchal / Madeira Airport betjänar mer än 2 miljoner passagerare per år.

Flygplatsen öppnades 1964 och har regelbundna flygningar till många destinationer i hela Europa – förutom en betydande stadga.

Det finns en buss varje timme från flygplatsen till centrum av Funchal – och mindre städer Machico och Funchal. Det finns även bussar till andra delar av Madeira. Alternativt kan du använda taxi. Många vill också hyra en bil på Madeira, och flera internationella biluthyrningsfirmor representerade på flygplatsen, inklusive Avis, Hertz, Drive, Europcar och Rodavante.

Flygplatsen har en användbar antal restauranger, barer och butiker. I avgångshallen finns också ett separat tullfri butik och en butik som säljer lokala produkter (inklusive Madeira viner).

Det inga hotell på flygplatsen, men i den moderna stadsdelen som byggs strax väster om centrum av Funchal, är provet mycket bra.