Hyrbil Gävle

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Sverige
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Gävle

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Gävle

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Gävle genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Gävle. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Gävle guide

Biluthyrning Gävle
Hyrbil Gävle

Gävle är en stad som ligger i Gävleborgs i Sverige 180 km norr om Stockholm.Staden ligger vid Gävlebukten där floden rinner Gavleån i Östersjön, och har 71.033 invånare (2010).

Gävle kallades stadsprivilegier redan på 1300-talet, och var i slutet av 1700-talet den ledande handelsplats längs Norrlandskusten.

Kultur är centralt i staden, här är Sveriges nordligaste symfoni själv. Gävle Const Centrum är en mötesplats för samtida konst i regionen. Staden har också flera teatergrupper, teater och konsert från 1878. Staden går bra i idrott, speciellt i lagsporter som ishockey och fotboll.

Gävle är känt för sin produktion av kaffe Gevalia tillverkas av Kraft General Foods Scandinavia exporteras under flera varumärken. Gevalia är särskilt populär i Amerika, och gör flera smaker som inte är tillgängliga på den europeiska marknaden. Men det är möjligt att besöka fabriken och få en smak av olika smaksblandingene.

Annars Gävle gjorde staden känd internationellt. Gävle är en stor julbock i gräset, cirka 13 meter hög, som varje år sedan 1966 inrättats på Slottstorget. Men vid midnatt nyårsafton samma år, som någon eld på den. År 2005 fanns det 22 tid som bocken brändes. Denna olyckliga traditionen är olagligt och inte populär bland stadens invånare. Under några år försökte länge bock i brandsäkert material. Nu säljs liten Gävle som går till inkomst, så att den kan bevakas.

Den närmaste större flygplats är Borlänge flygplats 121 km från staden Gävle. Stockholm-Arlanda Airport ligger 137 km bort.