Hyrbil Sverige

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Sverige

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Sverige

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Sverige genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Sverige. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Sverige guide

Biluthyrning Sverige

Hyrbil Sverige

Sverige är på den östra delen av den skandinaviska halvön, som gränsar Norge i väster och Finland i nordost.Sverige har totalt ca 9,4 miljoner invånare (2011). Landet har samband med Danmark i sydväst via den 16 km långa “Öresundsbron”, som består av en bro-och tunnelprojekt på järnväg och motorväg mellan Malmö och Köpenhamn.

Sverige har maritima gränser Estland, Lettland, Polen, Tyskland och Ryssland, och har även en kustlinje mot Skagerrak, Kattegatt och Öresund i väster, Östersjön i söder och Bottniska viken och Bottniska viken i öster.

De stora öarna Gotland och Öland i Östersjön hör också till Sverige.

Sverige är indelat i 3 olika typer av terräng: norra svenska Highlands – där landets högsta berg Kebnekaise är (2111 m), mellan de svenska låglandet – med några av Sveriges största sjöar – inklusive Vänern och Vättern samt sørsvenske högländerna och Scania – som oftast trädbevuxen platta landskapet.

Sveriges huvudstad är Stockholm, som ligger på den östra kusten av Östersjön.Stockholm är den största staden med cirka 1,4 miljoner invånare, och är också Sveriges viktigaste politiska och ekonomiska centrum. Stockholm har ett stort shopping och kulturella faciliteter samt ett antal historiska sevärdheter.

Andra större städer i Sverige, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Västerås och Örebro.

Landets största flygplats är den internationella flygplatsen Stockholm – Arlanda, men Flygplats Göteborg – Landvetter, flygplats Stockholm – Skavsta och Malmö Airport har hög trafik.

Destinationer

Meny