Hyrbil Genève Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Genève Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Genève Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Genève Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Genève Flygplats guide

Biluthyrning Genève Flygplats
Hyrbil Genève Flygplats

Genève Cointrin International Airport (GVA) ligger 5 km nordväst om Genève centrum.

Den norra delen av flygplatsen löper längs gränsen till Frankrike (lite på franskt territorium), och därför används både Schweiz och Frankrike.I praktiken är flygplatsen fysiskt uppdelad i en schweizisk och en fransk del. Man kan efter landning välja att gå igenom franska eller schweiziska passkontrollen. Om du väljer franska passkontroll, kan en resa med buss, taxi eller bil till Frankrike utan att passera schweiziskt pass eller tullkontroll.

Genèves flygplats grundades 1919 och har under åren uppgraderats och utvidgas. Idag är det en av de mest trafikerade i Schweiz, och årligen tjänade 12 miljoner passagerare här.

Flygplatsens stadigvarande anordning för flygbolag EasyJet och Swiss International Air Lines. Annars är det en internationell flygplats där ett antal flygbolag har regelbundna flygningar till destinationer över stora delar av världen.

Genèves flygplats är mycket väl utrustade med offentliga lokaler.Det finns cirka 50 butiker att välja mellan – bland dessa fem taxfreebutiker. Dessutom erbjuder flygplatsen 14 barer och caféer – och dussintals restauranger.

För att komma från Genèves flygplats till staden Genève har många möjligheter. Det finns ett tåg direkt från flygplatsen (även i Frankrike) – och tjänsten buss är mycket väl utvecklad. Man kan naturligtvis också använda taxi.

Om du vill hyra en bil på flygplatsen, har du möjlighet för detta i både den schweiziska och den franska sektionen delen av webbplatsen. Följande biluthyrningsfirmor finns representerade på den schweiziska delen: Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Holiday Autos och National. På den franska sidan är biluthyrningsföretag Avis, Europcar, Hertz och National.

Det finns flera hotell nära flygplatsen området och en buss går direkt till följande för dem: Express Holiday Inn, Ramada Park Hotel, Mövenpick Geneva, NH Geneva Airport Hotel, Crowne Plaza – och Holiday Inn Thoiry på den franska sidan.