Hyrbil Glasgow

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Skottland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Glasgow

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Glasgow

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Glasgow genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Glasgow. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Glasgow guide

Biluthyrning Glasgow
Hyrbil Glasgow

Glasgow ligger i södra centrala Skottland på båda sidor om floden Clyde, och är landets folkrikaste stad.Staden har 593.000 invånare (2010), medan huvudstadsregionen har en befolkning på 1,4 miljoner. Glasgow är med denna brittiska 3 största stad.

Glasgow är administrativt centrum i Lanarkshire och Skottlands viktigaste industriella och kommersiella centrum.Staden har en stor hamn med varv och växande tjänsten industrin – bank-, försäkrings-och turism. Glasgow är också en viktig pedagogisk och kulturella centrum och universitetet grundades 1451.

Glasgow har ett antal historiska byggnader – de flesta från 1800-talet – men St Mungo-katedralen är från 1200-talet och en stor turistattraktion.

Buchanan Street i stadens centrum är en av de viktigaste gatorna i Glasgow, och den största shoppinggatan. Gatan är populär bland gatumusikanter, och det finns de otaliga populära butiker, gallerior och varuhus.

Andra turistattraktioner i Glasgow inkluderar CCA – Centre for Contemporary Art, Hunterian Museum och konstgalleri – det konstutställning och skulpturpark, Glasgow Art Gallery and Museum – ett av Europas finaste konstsamlingar (perioden från 1400-talet till 1900-talet).

Staden har annars ett antal parker och rekreationsområden – inklusive Queens Park med fotboll Hamden Park Kelvingrove Park och en botanisk trädgård.

Glasgow International Airport ligger 11 miles väster om centrum, är landets näst mest trafikerade.

Staden har också en annan flygplats – Glasgow Prestwick Airport – där luften är sammansatt primärt av lågprisflygbolag. Denna flygplats ligger 36 miles sydväst om Glasgow.