Hyrbil Skottland

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Skottland

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Skottland

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Skottland genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Skottland. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Skottland guide

Biluthyrning Skottland
Hyrbil Skottland

Skottland ligger nordväst om Europa är en delvis självstyrande nation med 5,2 miljoner invånare (2011), som är en del av Förenade kungariket tillsammans med England, Wales och Nordirland.

Skottland gränsar England i söder av Atlanten i norr och väster till Nordsjön i öster och Irländska sjön i sydväst.Öar Hebriderna, Shetlandsöarna och Orkneyöarna hör också till Skottland.

Landet har en sjö-och tempererat klimat, med milda vintrar och relativt svala somrar.

Skottland har sin egen kulturella tradition, och är kanske mest känd för säckpipa musik, whisky produktion samt deras kostymer för män – kjolen-liknande kilt.

Huvudstaden i Skottland är Edinburgh, landets näst största stad (efter Glasgow), med cirka 486.000 invånare.Edinburgh ligger i sydöstra Skottland vid kusten, och anses vara en av Europas största finansiella centra. Staden är känd för att ha många bevarade historiska byggnader, och är också känd för sina många årliga festivaler.

Glasgow är Skottlands största stad, och har ca 593.000 invånare (2,5 miljoner i storstadsområdet). Staden är belägen 82 km väster om Edinburgh. Andra större städer i Skottland Dundee och Aberdeen.

Landets största flygplats är Edinburgh Airport, som ligger 10 km väster om huvudstaden.Annars Glasgow International Airport är en av Skottlands mest trafikerade flygplatser.

Destinationer