Hyrbil Glomfjord

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Norge
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Glomfjord

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Glomfjord

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Glomfjord genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Glomfjord. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Glomfjord guide

Biluthyrning Glomfjord
Hyrbil Glomfjord

Glomfjord är en by i Meloy kommun i Nordland 1193 (2012) invånare. Det är omgivet av höga, branta berg och ligger vid den kustnära väg i spetsen för den 18-kilometer Glomfjorden strax norr om Svartisen.

Glomfjord Alpine är en av norra största skidanläggning och har beskrivits som ”en av de dolda pärlor av friåkning.” Det finns en stol hiss till de övre Glomvatnet enligt Glombreen i norr, och en gondol från Fykanvatnet i öster till Nedre Navervatnet. Genom Fykanvatnet utanför centrum är en sten ristade med 17 olika ristningar som är 4000, 5000 år gamla. Nära Svartisen är en stor dra för Glomfjorden.

Tillverkning är en viktig industri för staden, och de flesta företag belägna i Glomfjord industriområde. Yara producerar sådana mineralgödsel och kalciumnitrat och ScanWafer producerar kiselskivor för solpaneler. Statkraft och även en stor verksamhet i området.

I September 1942 Glomfjord kraftverk arena för sabotage kampanj ”Operation Musk Dunder”. Efter åtgärd ga ockupation byggandet av aluminium fabrik i Glomfjord. Av en grupp av tolv sabotörer från England, Kanada och Norge åtta togs av tyskarna strax efter operationen, och de flesta överlevde inte kriget.År 1995 presenterade ett monument som markerar händelsen vid kärnkraftverket.

Bodø flygplats är närmaste flygplats storlek och ligger 140 km norrut.Mo i Rana flygplats är 60 km längre söderut.