Hyrbil Groningen

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Groningen

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Groningen genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Groningen. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Groningen guide

Biluthyrning Groningen
Hyrbil Groningen

Groningen ligger norr om Nederländerna vid sammanflödet av floderna Aa och Hunza, och har ca 190.000 invånare (2011). Staden är huvudstad i provinsen Groningen.

Groningen är ett viktigt kommersiellt och kulturellt centrum för regionen, och har sin egen universitet – som grundades 1614. Kulturlivet i staden är omväxlande med konstgallerier och museer samt flera teater-och scener musik.

Den gamla staden Groningen är omgiven av kanaler, och torget ”Grand Place” är många mysiga caféer, restauranger och barer. Detta är också stadshuset från 1810 och den gotiska kyrkan Martini Kerk från 1400-talet – med dess 97 meter höga tornet.

Stadens största museum är ”Groninger Museum” – som har spännande utställningar. Museet är byggt på en konstgjord ö i en av kanalerna. Detta var tidigare ett hembygdsmuseum, som senare utvecklades till att bli en av de mest innovativa museer i Nederländerna.

Groninger är annars en tecknad museum, ett museum, ett sjöfartsmuseum och ett universitet museum. Dessutom har staden många offentliga skulpturer och flera parker och grönområden.

Stadens flygplats – Groningen Airport Eelde – ligger 13 miles söder om centrum.