Hyrbil Guarda

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Portugal
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Guarda

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Guarda

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Guarda genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Guarda. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Guarda guide

Biluthyrning Guarda
Hyrbil Guarda

Guarda ligger nordost om Portugal – cirka 140 miles sydost om Porto – särskilt på Portugals största bergskedja, Serra da Estrela.Det är landets högsta stad (1056 m) – och har en tradition som en populär kurort. Befolkningen är ca. 42.500 (2011).

Guarda grundades av militära strategiska skäl 1199 som en fästning mot morerna. Runt staden byggdes höga murar – som i stor utsträckning bevaras.

Guarda är en naturlig utgångspunkt för fjällvandring i Sierra da Estrela. Bergskedjan lockar många turister och anses vara en av Portugals mest populära destinationer. Floran är varierande och bergig och dalformasjonene spännande. Det finns också flera turistorterna här – inklusive Torre, där det också finns en fantastisk utsikt. Stora delar av fjällvärlden har status som naturreservat.

I Guarda finns också ett antal attraktioner. Bland dessa måste vara den gotiska katedralen från 1400-talet och slottet från nämnda 1200-talet. Katedralen är stadens centrala torg, och har ett särskilt vackert inredda interiörer. I närheten är en annan fantastisk byggnad – Misericordia kyrkan, känd för sin imponerande portal.

En populär destination är också Guardia museet, som ligger i den gamla gården – och det kan visa både spännande målningar och ett antal arkeologiska artefakter från runt om i staden.

Den närmaste flygplatsen är Covilho Airport, som ligger 49 km sydväst om Guarda.