Hyrbil Haifa

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Israel
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Haifa

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Haifa

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Haifa genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Haifa. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Haifa guide

Biluthyrning Haifa
Hyrbil Haifa

Haifa är en av Israels viktigaste hamnar och är norra delen av landet vid Medelhavet. Staden har cirka 270.000 invånare (2010), medan huvudstadsregionen har en befolkning på nästan 1 miljon.

Haifa befolkning är representativ för de fem religioner – judar, muslimer, kristna, druser och Baha’i. Det finns fortfarande en utbredd tolerans mellan de olika religiösa grupper här.

Haifa är regionens kulturella, kommersiella och industriella centrum, och har även två universitet, stora parker, museer, köpcentra, stränder och ett mångsidigt nattliv.

Staden ligger på den södra sidan av Haifabukten – vid foten av berget Karmel (som är 546 meter högt). Berget har frodig växtlighet, och har förklarats som nationalpark. På Mount Carmel är också Báb fristad – som är en UNESCO: s världsarvslista. Det finns också den fransk-katolska kloster ”Stella Maris” från 1200-talet.

Haifa har också många viktiga museer – inklusive en invandring och sjöfartsmuseet, en vetenskap museum, ett konstmuseum och ”Tikotins museum för japansk konst” – vilket är ett stort museum med utställningar av japansk konst.

Staden har också en zoologiska och botaniska trädgårdar och vackra milslånga sandstränder något sydväst om centrum.

Närmaste internationella flygplats är Ben Gurion International Airport, som ligger 110 km söder om Haifa (efter stad Tel Aviv ).