Hyrbil Halden

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Norge
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Halden

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Halden

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Halden genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Halden. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Halden guide

Biluthyrning Halden
Hyrbil Halden

Halden är en stad med en befolkning på 29 797 (2012) invånare ligger i Østfold län, vid mynningen av Tista Iddefjorden.Kommunen gränsar i söder till Sverige, i öster till Aremark, i västra Sarpsborg och Rakkestad i norr.

I Halden vattendrag som ligger Brekke-lås och en båttur är en speciell upplevelse som en förmodligen inte kommer att glömma något snart. Brekke-lås är de högsta lås i norra Europa med en höjd på 27 meter. Man kan ta resan från ångfartyget turister som är 125 år eller motor ship ”Strømsfoss.”

Fredriksten fästning som spelade en mycket viktig roll under firandet av unionen med Sverige 1905, är Haldens viktigaste kända varumärke och ligger på en kulle med utsikt över staden. Omkring 200.000 turister besöker slottet på sommaren och fästningen har också en vacker park.

Halden är en stor norsk industristad med cirka 2.500 industrijobb. Speciellt kända är bruket för norska Forest Saugbrugs, den äldsta träförädling fabrik, som fortfarande är i drift. På 50-talet var det var femte skor Norge produceras i Halden och fram till 1960 var känd som Norges skor huvudstad.Halden också en viktig hamn för den träbearbetande industrin.

Moss Airport Rygge ligger 55 km från Halden